Nintendo Switch - Draadloze Bluetooth Controller - Roze - 20220205230001253

Nintendo Switch - Draadloze Bluetooth Controller - Roze

De roze Draadloze Bluetooth Controller van Under Control is ergonomisch ontworpen en zorgt voor een echte &lsquo Pro&rsquo ervaring tijdens het Gamen op de Nintendo Switch. Dankzij de dubbele vibratie motoren in de controller lijken spannende Games zoals Shooters levensecht.


Ergonomisch ontworpen
De roze Nintendo Switch controller is ontworpen voor urenlang speelplezier. Het Ergonomische Design van de Controller zorgt voor een prettige ligging in de hand en alle knoppen zijn uiteraard gemakkelijk te bereiken.


Lekker lang Gamen
Er wordt bij de controller een 1 meter lange USB type C oplaadkabel meegeleverd. Je kunt met een volle accu ongeveer 10 uur lang Gamen.


Over Under Control

Sinds 2005 doet Under Control zijn uiterste best om een breed assortiment accessoires aan te bieden dat voldoet aan alle klanten, of het nu gaat om gamers van consoles van de nieuwe generatie of om retro-gamers. Betrouwbare producten, getest in eigen huis. Onze onderzoeksafdeling beheert de tests op de producten voor, tijdens en na de productie, om je een maximale kwaliteit te garanderen.

Kenmerken
&bull Draadloze Bluetooth controller voor de Nintendo Switch
&bull Ergonomisch ontworpen
&bull Opladen via de meegeleverde Type C USB kabel

Url voor meer informatie: https://gamingwebstore.nl/uc-2945-nintendo-switch-draadloze-bluetooth-controller-roze

Bent u op zoek naar Under Control Accessoires,
neem dan een kijkje op: https://gamingwebstore.nl/accessoires